Internettotaalpakket.nl

 

De belangrijkste winst in onze ogen is de vergroting van je vindbaarheid. De video’s die op youtube worden geplaatst tellen mee voor de vindbaarheid, want Google indexeert Youtube ook als belangrijke bron. Je teksten vindt men dan in Google Search, je plaatjes in Google Images en je video’s in Google Video. Youtube is eigendom van Google dus als ze daar verkeer heen kunnen sturen zullen ze het niet laten. Als je de video’s op een SEO goede manier “tagt” dan zullen ze sneller worden gevonden en in de uitleg moet je je URL ook vermelden, dan heb je nog kans op doorkliks. Beschouw Youtube als een extensie van je site.. Als een video wordt getoond bij een zoekopdracht dan zullen bij het afspelen ook zogenaamde gerelateerde video’s worden getoond. Als je goed in het onderwerp zit met ej videomateriaal dan zul je sneller getoond worden, en asl je de video’s ook binnen je site vertoont en je genereert daar veel views, dan kom je sneller in de “related video’s” omdat populariteit ook op Youtube van belang is.

We beginnen maar meteen met het grote verschil tussen YouTube en Vimeo. Op YouTube staan zowat alle filmpjes die er gemaakt worden van filmpjes van zatte vrienden tot slechte concert opnames van mensen. Op Vimeo is dit niet het geval. Hier staan bijvoorbeeld wel korte filmpjes op of documentaires. Dit gaat gemakkelijk via Vimeo. Ook kun je makkelijk de filmpjes linken naar je site je zet gewoon een linkje in je CMS en je bent klaar. Vimeo zorgt ervoor dat het netjes en in het juiste formaat er in wordt gezet.

Een voordeel van Vimeo is dat je makkelijk je beginbeeld kunt instellen. Daarmee wordt bedoelt dat als je een filmpje publiceert dat je het beeld wat er staat voordat je filmpje wordt afgespeeld wordt makkelijk kan kiezen.

Wat kiest U? YouTube of Vimeo?

"Uw bedrijfspresentatie op YouTube of Vimeo levert altijd 15% meer traffic op''

 Bedrijfsvideo, reclame of animatie

Voor het maken van een  bedrijfsvideo of animatie rekenen wij per seconde af, gebruikelijke animaties of bedrijfsfilmpjes/reclames zijn rond de 15 seconden. Animaties worden Full HD aangeleverd in een resolutie van 1920 x 1080.

Hogere resoluties vallen onder maatwerk.WiIlt u geluid of muziek aan uw animatie/reclame toevoegen dan dient u zelf zorg te dragen om de ''rechten' te mogen gebruiken.

Alle bedrijfsvideos reclames of animaties worden ook omgezet naar MP4 zodat ze in uw sociale netwerken en via Whatsapp makkelijk deelbaar zijn, deze extra service kost u niets.

De prijs die wij hanteren is 45.00 euro per seconde

 

Deel gemakkelijk uw reclame video via: